#23 FIRST DAY

Hej, och herregud vilken dag.
Men, börjar att berätta om gårdagen. Resan till Frankfurt gick smärtfri och fort, när vi anländer till Frankfurt så hade vi, ca 2h till planet till Orlando gick. Dock gick denna tiden mycket fort. Vi var nog de första som kom till flygplatsen, jag, Ebba och Emelie.. Efter en liten stund ser vi vår ledare i en gul STS-tröja och vi gick dit. Vi skulle köra en sak då man skulle säga namn och lite sånt, man hörde dock inte så mycket pga alla andra på flygplatsen. Resan till Orlando var lång, mycket lång. Dock mycket bra flygbolag (lufthansa) så, det funkade. När vi kommer till Orlando och ska hämta ut vårat bagage får vi höra att det är storm ute och de inte kan få in vårat bagage, vi väntade i, kan det varit 3h? Så jobbigt när man var så trött...  Sen gick det fort, vi åkte till skolan, där väntade värdfamiljen och vi åkte hem, och så fort som det gick hoppade vi i sängs.
 
 
Idag, försts riktiga dagen. Frukosten var riktigt amerikansk, flingor och mjölk. Inte så mättande men, vi klarade det hehe. Sen åkte vi till skolan. Underbar skola, så fin är den. Vi hade ett test, se vilken nu nivå man ligger på. Det gick väldigt bra faktiskt. Sen åt vi lunch, som värdfamiljen gjort åt oss. Man märker att man är i Amerika, inte det nyttigaste om man säger så... På eftermiddagen, kom brandmännen och polisen. Så coola och härliga människor. Det var mycket intressant att lyssna på och man fick lära sig hur det "egentligen" går till. 
Sen hade vi lite lektion med våran klass, och sen våran grupp. Som nästan består av samma människor och några andra från andra klasser.
Nu, ligger vi hemma hos värdfamiljen, ska snart äta en efterlängtad lunch. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback