#15 SPEXDAGEN

9C, världens underbaraste klass
Idag var det den berömda spexdagen i skolan. Bilden över är då en bild på min klass. Riktiga puddingar allihopa. Älskar att hela dagen kunna gå runt och kika på alla olika utklädnader. Tycker det är så roligt. Jag, Ebba P, Ebba N och Evelina var ju superhjältarna. Blev så nöjd med resultatet på våran dräkt. Blev så bra och man såg ju vilka vi ville va, det som var planen ju.. Hehe. Idag hade vi knappt några lektioner, vilket var en riktigt lättnad. Den enda "riktiga" lektionen var hemkunskap som vi hade prov i. Usch vem ger ens prov nu? Elakt. Tror hela det provet gick åt pipsvängen hade inte pluggat eller ens varit motiverad. Bara ville att allt ska vara över. Men snart är det över. Och det vill man ju inte heller. Kommer sakna skolan, lärarna, klassen och alla andra personer som inte kommer gå på samma skola längre. Vidrig tanke.. 
Aja, till lite positivt. Igår fick jag och Ebba P våra värdfamiljer i Orlando. Iiih, nu känns det verkligen som att det händer på riktigt!! Familjen verkar jätte bra och med intressen som grilla och göra mat. Känns det som vi kommer att platsa bra in där.. 
 
Så, nu idag tog vi alla långhelg. Vem tackar nej till det? Ingen. Bjuder på lite till bilder som man lyckades ta under dagen..